Os deseamos Feliz Navidad - Bon Nadal 2016 - Colegio El Pilar
21624
post-template-default,single,single-post,postid-21624,single-format-video,bridge-core-2.5.9,qode-social-login-2.0.1,qode-membership-navigation-over-title,qode-news-2.0.1,qode-quick-links-2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_menu_slide_from_right,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-overridden-elementors-fonts,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_768,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-63899

Os deseamos Feliz Navidad – Bon Nadal 2016

Desde el Colegio Ntra. Sra. del Pilar deseamos que el mensaje de la Navidad llegue a escucharse en todos los rincones y haga resonar en todos los corazones la buena noticia del amor de Dios al mundo.

Os y nos deseamos Feliz Navidad.

Des del Col·legi Ntra. Sra. del Pilar desitgem que el missatge del Nadal arribe a escoltar-se en tots els racons i faça ressonar en tots els cors la bona notícia de l’amor de Déu al món.

Vos i ens desitgem Bon Nadal.